El CAX al Trail d’Olleria i a la Calderona.

Hui ha tingut llocs dos proves de verdadera muntanya, un clàssic com la K25 de la Calderona, i el Trail d’Olleria.

A la prova de la Calderona hem tingut a Jordi Mena, que ha realitzat un temps de 4 hores 28 als 25 kilometres de la prova.

Per al que fa al Trail d’Olleria, hem tingut més participació.

A la prova curta de 14 kilòmetres, hem tingut a Miguel Angel de la Guia amb un temps d’1 hora 19 minuts, Vicent Martinez amb un temps d’1 hora 38 minuts, Oscar Calatayud amb un temps d’1 hora 40 minuts i Jose Antonio Ferrer i Andrea Cortes amb un temps d’1 hora 55 minuts.

Per al que fa a la prova llarga de 23 kilòmetres, han estat Eloy Pedrón amb un temps de 3 hores 4 minuts i Vicenta Bañuls amb un temps de 3 hores 53 minuts.

El CAX al Trail de Vallada i Marató de Dements

Ha aplegat el fred i amb ell també alguns clàssics del trail, com es la 1a carrera del Circuito Trail Valencia, el trail de Vallada i la Marató dels Dements.

A la localitat de Vallada, varem tindrer dos proves, l’sprint trail on va estar Miguel Angel de la Guia i la cursa llarga de 21 kilòmetres amb Vicente Martinez Rigal, Jose Antontio Ferrero i Vicenta Bañuls.

I en Eslida, teniem la ja més que temuda Marató del Dements, una prova de 43 kilòmetres amb 3800 de desnivell positiu, i on va estar l’incombustible Jose Osma

El CAX en el Trail durant Setembre-Octubre

La tardor ha aplegat i també les curses de trail, on a partir de Septembre i amb el permís de CDC de Genoves, tornen les curses a les nostres muntanyes.
En l’última setmana d’Agost vàrem tindre una de les proves més dures Camins de Cabres, i on la distància de la mitja marató van estar Jose Varela i Ferran Garrido.

Ja durant el mes de Setembre també vam estar en el Trail de Senyera, amb Alberto Casanova i el Trail d´ Alcantara del Xuquer, on va estar Shurki Bassoumi i Jose Vicente Gil.

I en aplegar el mes d’Octubre i la calor ens ha permès practicar més el nostre esport, hem tingut moltes curses per part dels nostres atletes.

A la província de Huesca, més concretament en Alquézar va tindre lloc Ultra Trail GuaraSotomano, fins allí vam participar a la distància Ultra, Fernando Catala i Moises Calatayud, i en la marató Llorenç Sarrión i Ferran Garrido.

En la mateixa data, prop de casa tenien el Trail de Tous, on van estar Jose Vicente Gil i Miguel Angel de la Guia.

en l’últim cap de setmana d’Octubre va tindre lloc a la localitat de Xeraco, el trail de Monduber i on hi havien varies distancies.
En la prova curta de 10 kilometres, va estar Miguel Angel de la Guia que va aconseguir un gran 4t lloc, i en la distancia Ultra, van estar Jose Osma, Llorenç Sarrión i Roman López.

També va tindre lloc la II edició del Benicatrail, una prova de 21 kilometres que discurria per el Benicadell.
Alli van estar Fernando CatalaMoises Calatayud, Ferran Garrido, Shukri Bassoumi i Llorenç Sarrión.

El CAX al Trail de Bicorp

Hui a tingut lloc la 5a edició del trail de Bicorp, on teníem tres distàncies, una cursa de 21 kilòmetres, la 14 kilòmetres i una marxa senderista.

En la prova llarga que tenia un desnivell positiu de 1000 metres hem tingut una gran participació:

Victor Valls amb un temps de 2 hores 19 minuts i aconseguint una gran 4a plaça a la general i 2n de la seua categoria.

Andrea Cortes i Jose Antonio Ferrero han anat junts tota la cursa, amb un temps de 3 hores 39 minuts amb la 108 i 109 posicions a la general.

I com sempre l’incombustible Vicen Bañuls amb un temps de 4 hores 56 minuts amb una 145 posició a la general i 6a de la seua categoria.

Per al que fa a la prova curta de 14 quilòmetres, esta tenia un desnivell positiu de 620 metres i també hem estat representats per:

Eloy Pedrón i Juan Carlos Arenas amb un temps de 3 hores 42 minuts i entrant per meta en les posicions 251 i 252 de la general.

El Cax a Bronchales, Anna i Andorra

Aunque la calor, esta més que present en el nostre país, i aço es un punt negatiu a l’hora de practicar trail running, els nostres corredors continuen competint i trobant llocs, on si que podem correr sense massa problemes d’un colp de calor.

El passat cap de setmana de l’1 i 2 de Juliol, vam tindre dos proves diferents, a Anna i a Bronchales.

La Anfibio Trail d’Anna era una pionera de les nostres comarques, la Anfibioja que era una prova que es practica trail però també es nadava per rius naturals, com és el Gorgo de la Escalera i la Fuente de Marzo.

Tenia una distància de 9 kilòmetres amb 300 de positiu, i allí van estar Jordi Mena amb un temps d’1 hora 12 minuts aconseguint la posició 157 a la general, i 12 de la seua categoria, David Calabuig amb un temps d’1 hora 19 minuts, aconseguint la posició 215 a la general, i Pilar Molina amb un temps d’1 hora 48 minuts aconseguint la posició 370 a la general.

I ja més cap a l’interior, teníem el Trail de Bronchales, que presentava varies distancies:

A la de 43 kilòmetres, vàrem tindre a Alberto Casanova amb un temps de 6 hores 47 minuts, aconseguint la posició 154 a la general i el 8 de la seua categoria.

A la prova de 25 kilòmetres vàrem tindre a Miguel Angel de la Guia, amb un temps de 3 hores 17 minuts i aconseguint la posició 75 a la general, i 47 de la seua categoria.

Aquest cap de setmana i ja desplaçant-se fins a Andorra, teníem l’Ultra trail d’Andorra, i a la prova de la Celeste trail, amb una distància de 86 kilòmetres amb 5000 metres de desnivell positiu, hem tingut a Fernando Catala, amb un espectacular temps de 14 hores 41 minuts i aconseguint una gran posició 31 a la general de més de 350 corredors.

ENHORABONA!