El CAX en el Trail durant Setembre-Octubre

La tardor ha aplegat i també les curses de trail, on a partir de Septembre i amb el permís de CDC de Genoves, tornen les curses a les nostres muntanyes.
En l’última setmana d’Agost vàrem tindre una de les proves més dures Camins de Cabres, i on la distància de la mitja marató van estar Jose Varela i Ferran Garrido.

Ja durant el mes de Setembre també vam estar en el Trail de Senyera, amb Alberto Casanova i el Trail d´ Alcantara del Xuquer, on va estar Shurki Bassoumi i Jose Vicente Gil.

I en aplegar el mes d’Octubre i la calor ens ha permès practicar més el nostre esport, hem tingut moltes curses per part dels nostres atletes.

A la província de Huesca, més concretament en Alquézar va tindre lloc Ultra Trail GuaraSotomano, fins allí vam participar a la distància Ultra, Fernando Catala i Moises Calatayud, i en la marató Llorenç Sarrión i Ferran Garrido.

En la mateixa data, prop de casa tenien el Trail de Tous, on van estar Jose Vicente Gil i Miguel Angel de la Guia.

en l’últim cap de setmana d’Octubre va tindre lloc a la localitat de Xeraco, el trail de Monduber i on hi havien varies distancies.
En la prova curta de 10 kilometres, va estar Miguel Angel de la Guia que va aconseguir un gran 4t lloc, i en la distancia Ultra, van estar Jose Osma, Llorenç Sarrión i Roman López.

També va tindre lloc la II edició del Benicatrail, una prova de 21 kilometres que discurria per el Benicadell.
Alli van estar Fernando CatalaMoises Calatayud, Ferran Garrido, Shukri Bassoumi i Llorenç Sarrión.

El CAX al Trail de Bicorp

Hui a tingut lloc la 5a edició del trail de Bicorp, on teníem tres distàncies, una cursa de 21 kilòmetres, la 14 kilòmetres i una marxa senderista.

En la prova llarga que tenia un desnivell positiu de 1000 metres hem tingut una gran participació:

Victor Valls amb un temps de 2 hores 19 minuts i aconseguint una gran 4a plaça a la general i 2n de la seua categoria.

Andrea Cortes i Jose Antonio Ferrero han anat junts tota la cursa, amb un temps de 3 hores 39 minuts amb la 108 i 109 posicions a la general.

I com sempre l’incombustible Vicen Bañuls amb un temps de 4 hores 56 minuts amb una 145 posició a la general i 6a de la seua categoria.

Per al que fa a la prova curta de 14 quilòmetres, esta tenia un desnivell positiu de 620 metres i també hem estat representats per:

Eloy Pedrón i Juan Carlos Arenas amb un temps de 3 hores 42 minuts i entrant per meta en les posicions 251 i 252 de la general.

El Cax a Bronchales, Anna i Andorra

Aunque la calor, esta més que present en el nostre país, i aço es un punt negatiu a l’hora de practicar trail running, els nostres corredors continuen competint i trobant llocs, on si que podem correr sense massa problemes d’un colp de calor.

El passat cap de setmana de l’1 i 2 de Juliol, vam tindre dos proves diferents, a Anna i a Bronchales.

La Anfibio Trail d’Anna era una pionera de les nostres comarques, la Anfibioja que era una prova que es practica trail però també es nadava per rius naturals, com és el Gorgo de la Escalera i la Fuente de Marzo.

Tenia una distància de 9 kilòmetres amb 300 de positiu, i allí van estar Jordi Mena amb un temps d’1 hora 12 minuts aconseguint la posició 157 a la general, i 12 de la seua categoria, David Calabuig amb un temps d’1 hora 19 minuts, aconseguint la posició 215 a la general, i Pilar Molina amb un temps d’1 hora 48 minuts aconseguint la posició 370 a la general.

I ja més cap a l’interior, teníem el Trail de Bronchales, que presentava varies distancies:

A la de 43 kilòmetres, vàrem tindre a Alberto Casanova amb un temps de 6 hores 47 minuts, aconseguint la posició 154 a la general i el 8 de la seua categoria.

A la prova de 25 kilòmetres vàrem tindre a Miguel Angel de la Guia, amb un temps de 3 hores 17 minuts i aconseguint la posició 75 a la general, i 47 de la seua categoria.

Aquest cap de setmana i ja desplaçant-se fins a Andorra, teníem l’Ultra trail d’Andorra, i a la prova de la Celeste trail, amb una distància de 86 kilòmetres amb 5000 metres de desnivell positiu, hem tingut a Fernando Catala, amb un espectacular temps de 14 hores 41 minuts i aconseguint una gran posició 31 a la general de més de 350 corredors.

ENHORABONA!

El CAX al Trail de Bellús

El passat 11 de Juny va tindre lloc a la localitat veïna de Bellús la V edició del Mountain Trail Bellús, que aquest any a diferència de l’any passat teníem 3 distàncies, la carrera més llarga de 24 kilòmetres, la “curta” de 12 kilòmetres i una marxa senderista.

En la carrera llarga, vam tindre a Vicenta Bañuls que va aconseguir una gran 116 posició
a la general amb un temps de 5 hores 20 minuts.

En la curta, sí que vam tindre més participants:

Antonio Diaz amb un temps d’1 hora 27 minuts i una 37 posició a la general.

WhatsApp Image 2017-06-11 at 13.14.03
Alberto Casanova amb un temps d’1 hora 32 minuts i una posició 54 a la general, i la 3a posició màster.WhatsApp Image 2017-06-11 at 19.12.39
David Calabuig que debutava amb el club, amb un temps d’1 hora 46 minuts.

Xavier Anduix amb un temps d’1 hora 58 minuts i una 133 posició a la general.

Julia Sisternes amb un temps de 2 hores 18 minuts i una 173 posició a la general.

WhatsApp Image 2017-06-11 at 12.05.41

El CAX a la Cerdanya i al Picatrail

El dia 3 de Juny tenia lloc a la localitat de Puigcerda, el UT de la Cerdanya.

Una prova que tenia dos distancies, la curta de 42 kilòmetres amb 2500 de positiu i la llarga de 85 kilòmetres amb 5000 de positiu.

Finalment degut a les pluges l’organització va decidir per la seguretat dels corredors, acurtar una zona tècnica de la cursa, deixant les distancies amb 38 kilòmetres i 70 kilòmetres respectivament.


A la marató va estar Ferran Garrido amb un temps de 5 hores 48 minuts amb una posició 91 a la general.

marato cerdanya
En la distancia Ultra, van estar Fernando Catala amb un temps de 10 hores 46 minuts i va aconseguir una posició 46 a la general, i Moisès Calatayud amb un temps de 12 hores 40 minuts amb una posició 84 a la general.

ultra cerdanya

I en la localitat de Picassent tenia lloc la I edició del Picatrail, on va estar Shukri Bassoumi amb un temps d’1 hora 27 minuts i conseguint la posició 88 a la general 45 de la seua categoria.