El Cax a Bronchales, Anna i Andorra

Aunque la calor, esta més que present en el nostre país, i aço es un punt negatiu a l’hora de practicar trail running, els nostres corredors continuen competint i trobant llocs, on si que podem correr sense massa problemes d’un colp de calor.

El passat cap de setmana de l’1 i 2 de Juliol, vam tindre dos proves diferents, a Anna i a Bronchales.

La Anfibio Trail d’Anna era una pionera de les nostres comarques, la Anfibioja que era una prova que es practica trail però també es nadava per rius naturals, com és el Gorgo de la Escalera i la Fuente de Marzo.

Tenia una distància de 9 kilòmetres amb 300 de positiu, i allí van estar Jordi Mena amb un temps d’1 hora 12 minuts aconseguint la posició 157 a la general, i 12 de la seua categoria, David Calabuig amb un temps d’1 hora 19 minuts, aconseguint la posició 215 a la general, i Pilar Molina amb un temps d’1 hora 48 minuts aconseguint la posició 370 a la general.

I ja més cap a l’interior, teníem el Trail de Bronchales, que presentava varies distancies:

A la de 43 kilòmetres, vàrem tindre a Alberto Casanova amb un temps de 6 hores 47 minuts, aconseguint la posició 154 a la general i el 8 de la seua categoria.

A la prova de 25 kilòmetres vàrem tindre a Miguel Angel de la Guia, amb un temps de 3 hores 17 minuts i aconseguint la posició 75 a la general, i 47 de la seua categoria.

Aquest cap de setmana i ja desplaçant-se fins a Andorra, teníem l’Ultra trail d’Andorra, i a la prova de la Celeste trail, amb una distància de 86 kilòmetres amb 5000 metres de desnivell positiu, hem tingut a Fernando Catala, amb un espectacular temps de 14 hores 41 minuts i aconseguint una gran posició 31 a la general de més de 350 corredors.

ENHORABONA!

Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *