El CAX en el Trail durant Setembre-Octubre

La tardor ha aplegat i també les curses de trail, on a partir de Septembre i amb el permís de CDC de Genoves, tornen les curses a les nostres muntanyes.
En l’última setmana d’Agost vàrem tindre una de les proves més dures Camins de Cabres, i on la distància de la mitja marató van estar Jose Varela i Ferran Garrido.

Ja durant el mes de Setembre també vam estar en el Trail de Senyera, amb Alberto Casanova i el Trail d´ Alcantara del Xuquer, on va estar Shurki Bassoumi i Jose Vicente Gil.

I en aplegar el mes d’Octubre i la calor ens ha permès practicar més el nostre esport, hem tingut moltes curses per part dels nostres atletes.

A la província de Huesca, més concretament en Alquézar va tindre lloc Ultra Trail GuaraSotomano, fins allí vam participar a la distància Ultra, Fernando Catala i Moises Calatayud, i en la marató Llorenç Sarrión i Ferran Garrido.

En la mateixa data, prop de casa tenien el Trail de Tous, on van estar Jose Vicente Gil i Miguel Angel de la Guia.

en l’últim cap de setmana d’Octubre va tindre lloc a la localitat de Xeraco, el trail de Monduber i on hi havien varies distancies.
En la prova curta de 10 kilometres, va estar Miguel Angel de la Guia que va aconseguir un gran 4t lloc, i en la distancia Ultra, van estar Jose Osma, Llorenç Sarrión i Roman López.

També va tindre lloc la II edició del Benicatrail, una prova de 21 kilometres que discurria per el Benicadell.
Alli van estar Fernando CatalaMoises Calatayud, Ferran Garrido, Shukri Bassoumi i Llorenç Sarrión.

Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *