ENTRENAMIENTOS

Horaris d’entrenament a les pistes de la Ciutat de l’Esport

Dilluns de 17:00 a 21:30

Dimarts de 18:00 a 20:00

Dimecres  de 17:00  a 21:30

Dijous de 18:00 a 20:00

Divendres de 17:00 a 21:30

 

El grup de manteniment per a joves i adults será supervisat els dilluns i dimecres de 20:00h a 21:30h.

Els entrenadors del Club Atletisme Xàtiva oferiran assessorament tècnic, a mode d’orientació, a aquells/elles atletes del Club que ho necessiten, així com un seguiment més individualitzat a aquells/elles atletes federats, que per la seua trajectòria esportiva al Club i el seu compromís continu als entrenaments “presencials”, necessiten d’una planificació del seu treball, per tal de millorar el seu rendiment esportiu i aconseguir el major nombre d’èxits per al nostre Club.

NOTA IMPORTANT: Per tal que no s’altere el ritme dels entrenaments a les instal·lacions esportives. L’atenció als socis es realitzarà a les oficines del club (Camp Murta) els dijous de 20:30h a 21:30h o al correu electrònic entrenadors@clubatletismexativa.es

Octubre 2016

 

 

19 Responses to ENTRENAMIENTOS

 1. Jorge escalante balaguer says:

  Magradaria unirme a la seccio de triatlo.voldria saber si entrenaria conjuntament amb altra gent aixi com les concicions actualment estic a un altre club el cual estic algo desagust. Aixi que espere la vostra resposta xq magrada molt la idea de perteneixer al vostre club.

  • Andreu says:

   Hola Jorge bon día:
   Per supost que tens cabuda a aquest club, i clar que sí que entrenaries amb companyía d’altres, se que coneixes a molts dels integrants del club, així com els de la secció de triatló.
   a la secció de triatló tens les condicions actuals per a entrar a formar part del club, els de tri entrenen a la ciutat de l’esport, i al gym aquasport, als dos llocs teniu bons descomptes, així com et pots beneficiar de tots els descomptes que estem treballant per part del club per a que tinguen tots els socis.
   si tens cap dubte mes, m’escrius al meu mail andreu@clubatletismexativa.es, o pasat els dillunsos o divendres per els baixos del camp la murta on tenim la sede i ahí et podem informar millor.
   un abraç crack

 2. Cesar monreal tarin says:

  Hola Andreu, soy Cesar de Llanera, me gustaría poderme inscribir a vuestro Club, se puede? Como?

  Un saludo

 3. alicia says:

  hola, m´agradaria obtindre mes informacio de les classes , horaris , preus per a xiquets de 10 anys. Gracies espere la vostra resposta el més aviat possible.

 4. Ruben says:

  hola me gustaría cuando se puede apuntar a este gran club y estoy interesado en saber información ,hay varios grupos ? Yo empiezo ahora me lo deje y quería información o teléfono para llamar y hablarlo muchas gracias

 5. vicent sanz says:

  Bon dia. El meu fill te 10 anys i esta plantejant-se entrenar en atletisme. Podrieu faciliar-me els horaris i els preus per poder entrar al vostre club.

  A la vegada, també voldria preguntar-vos pels horaris per a entrenar els adults, ja que estic pensant que si ell vol entrenar, també podria entrenar jo al mateix temps i així aprofitar el viatge a xativa. Gracies.

 6. Raquel says:

  Hola me gustaría saber q tengo q hacer para pertenecer al club y poder entrenar con vosotros ya q sola m desmotivó. Gracias

 7. Jesus says:

  Hola, tinc un nebot que li agrada el atletisme i m’ agradaria que ens formara en el club… hi ha algun tipus de curs per a xiquets de 7 anys??? Quin es el preu?? Gracies

 8. Miriam Capellán says:

  Hola, mi niña de 11 años quisiera probar el atletismo, y quisiera saber donde inscribirse y hirarios y precio. Gracias

 9. manuel ignacio vila esparza says:

  HOLA .ESTOY INTERESADO EN INFORMACIÓN PARA INSCRIBIR AMI HIJA DE 10 AÑOS PARA QUE EMPIECE A PRACTICAR EL ATLETISMO .DESEARÍA QUE ME DIJESEIS DONDE Y A QUIEN ME TENGO QUE DIRIGIR PARA HABLAR CON LA PERSONA RESPONSABLE , GRACIAS ESPERO VUESTRA RESPUESTA

 10. Joan Martínez Botella says:

  Hola, a partir de quin any es pot inscriure un xiquet al club?, Les quotes que són annuals?

 11. Raül says:

  Hola amics, en diuen Raül Alcocel i soc de Xàtiva. El cas és que tinc una xiqueta, Mara, de 8 anys que està boja per correr i fer atletisme, és molta la pasió que té i condicions no li falten. Ella insisteix en que vol “entrenar” i que l’apunte a atletisme. Vaig estar informant-me per les escoles muncipals però tot just els dies que tenen previstes les clases Mara ja te tasques previstes i, de momen,t li és impossible anar. Em digueren que al CAX feu sessions d’entrenament els Dimarts i Dijous, que son les dies que Mara podria anar però desconec si Mara podria fer-se socia del CAX i si teniu previst atendre esta mena de casos. Us agrairia que em diguereu alguna cosa al respecte.
  Moltes gracies.

  • Vicentav says:

   Hola, amb eixa edad sols pot apuntarse a les escoles municipals, nosaltres agafem a partir de infantils, apuntarse al club no hi ha problema, pero els entrenament de dimarts y dijous sols son per a categories de infantil en amunt.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *